Trenger du elektriker

Bjørbekk Elektro AS utfører alle typer elektriske installasjoner for bedrifter, boligsameier, borettslag, offentlig virksomhet og private husstander.

Elfag totalgaranti logo

Som medlem i elektrikerkjeden Elfag, kan vi tilby alle våre kunder 5 år garanti.

5-årsgarantien gjelder uansett om elektrikeren har skiftet hele det elektriske anlegget, lagt nye varmekabler, installert solcellepanel på taket, satt opp elbil-lader på garasjeveggen eller gjort om huset ditt til et smarthus. Alt av elektrikerarbeid, samt utstyr og materialer, omfattes av ordningen.

Elfag medlem logo
Nelfo registrert elinstallatør logo
Elko bolipartner logo
forside solcelleanlegg

Solcelleanlegg

Stadig flere ønsker seg et solcelleanlegg på taket. De siste årene har det vert en markant økning i monterte solcelleanlegg i vår region, delvis grunnet økte strømpriser som forventes å vedvare, men også fordi prisene på solcellepanel har gått ned. I tillegg er kravene til solcelleanlegg blitt strengere, blant annet kravet om at kvalifiserte elektrikere gjør jobben. Bjørbekk Elektro startet i 2021 med å montere solcelleanlegg på eget tak, og har siden montert ulike type solcelleanlegg på både privatboliger, garasjetak, låvetak og på næringsbygg med flate tak. Solcelleanlegg er nå ett av våre satningsområder, det forventes en sterk økning i dette markedet fremover.

Sikringsskap ikon

Sikringsskap

Et sikringsskap er sentralen for alt det elektriske anlegget. All strømmen du bruker går gjennom sikringsskapet og er et knutepunkt med store belastninger og risiko for varmgang dersom det oppstår en feil. Har du spørsmål om sikringsskap, eller kanskje du ønsker å bytte, ta kontakt med oss.

Elsjekk ikon

Elsjekk

Som boligeier eller eiendomsbesitter er du ansvarlig for det elektriske anlegget ditt. Det anbefales at boliger bør kontrolleres minimum hvert 5 år. Dette er spesielt viktig på eldre elektriske anlegg. Vi kan utføre elsjekk og ivareta det elektriske anlegget for både boligeiere og bedrifter.

Elbillader ikon

Elbillader

Det beste stedet å lade bilen din er hjemme over natten. Om du ikke allerede har en egen ladestasjon hjemme, kan du spare både tid og penger ved å installere en ladestasjon for elbil hjemme. Vi hjelper deg med å definere ditt behov og velge en hjemmeladestasjon tilpasset din el-bil.

Oppvarming ikon

Oppvarming

55% av strømforbruket går til oppvarming av boligen. Alle har behov for oppvarming og det er mange ulike måter å løse oppvarmingsbehovet på. Om du skal bygge nytt eller rehabilitere er det viktig å tenke på oppvarming, både for trivsel og økonomi. Vi installerer varmekabler, varmefolie og elektriske ovner.

Tele og data ikon

Tele og data

Bjørbekk Elektro AS tilbyr komplette løsninger innen tele og data sammen med våre samarbeidspartnere. Vi leverer komplette tele/data -nettverksløsninger basert på spesifikasjoner eller skreddersyr disse i henhold til kundens behov. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering.

Belysning ikon

Belysning

Riktig belysning er med på å skape trivsel og velvære. Ved å bytte ut den gamle belysningen med nye led løsninger, får du en rekke fordeler. Du sparer både energi, penger og får bedre trivsel med led belysning. Vi tilbyr et bredt spekter av belysning for privat og næring. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

Komfyrvakt ikon

Komfyrvakt

Siden 2010 har det vært påbudt å installere komfyrvakt i nybygg. Har du et eldre elektrisk anlegg uten komfyrvakt, bør du helst vurdere å installere en. En komfyrvakt bryter strømtilførselen ved overoppheting av platetoppen. Ta kontakt med oss for å installere komfyrvakten som fungerer best i ditt kjøkken.

Elpunkt ikon

Elpunkt

Hver eneste dag bruker vi stikkontakter uten kanskje å tenke veldig over det. Unngå unødvendig bruk av skjøteledninger, ved å plassere stikkontakter hvor du trenger de. Vi gjør en vurdering av ditt strømbehov og dimensjonerer det elektriske anlegget så det blir tilpasset ditt forbruk.

Brann og innbrudd ikon

Brann og innbrudd

Beskytt deg og dine mot innbrudd og brann. Bjørbekk Elektro AS tilbyr komplette løsninger innen brann- og innbruddsalarmer sammen med våre samarbeidspartnere. Kontakt oss for å få et uforpliktende tilbud på brann- og innbruddsalarm.

BEDRIFTSKUNDER

9

Serviceavtale

Serviceavtale gir deg trygghet. Trenger du regelmessige tjenester fra elektriker, vi tilbyr serviceavtale for bedrifter, boligsameier, borettslag og offentlig virksomhet. Du blir prioritert ved gjennomføring av prosjekter og ved behov som plutselig oppstår.

9

Elkontroll

Elkontroll burde gjennomføres minst hvert femte år. Slik sikrer du at eventuelle feil eller mangler utvikler seg til en farlig situasjon. En elkontroll utført av oss vil bestå av en sjekk av det elektriske anlegget i samsvar med forskriftens krav.

9

Internkontroll

Hvis du besitter næringseiendom, er du underlagt internkontrollforskriften. Den innebærer at du har et system for dokumentasjon og vedlikehold av eiendommen. Vi har systemer og kompetanse til å gjennomføre internkontroll elektro.

9

Prosjektering

Vi påtar oss planlegging og prosjektering av elektro- og teleinstallasjoner for alle typer bygg og anlegg. Kvalitetssikring står helt sentralt for å sikre at det ferdige anlegget oppfyller alle krav. Ta kontakt for en samtale eller et uforpliktende møte.

Samarbeidspartnere

Elfag logo
NKOM logo
Onninnen Express logo
Elko logo
DSB logo
Nelfo logo
Boligmappa logo